Hur många mail per timme kan jag skicka?

Lösning

Vi har en gräns på cirka 1000 e-postmeddelanden i timmen per domän. När denna gräns överskrids studsar mail tillbaka till avsändaradressen.

Tänk på att begränsningen handlar om hur många mail som får finnas i "mail-kön" per timme. Om ni skickar mail till e-postadresser som inte går att leverera till försvinner inte dessa mail från kön, de ligger kvar i några dygn tills vår server sluta att försöka att skicka iväg dem. Om ni därför till exempel skickar ut 1000 mail första timmen, varav 500 mail ligger kvar i kön, kommer ni bara kunna skicka 500 mail timmen därpå. Det kan därför vara bra att hålla sig på en ännu lägre nivå än 1000 mail per timme och att se till att era epostlistor är uppdaterade med färska adresser.