Kunskapsdatabas
Webhotels Support - Coldvision > Coldvision Help desk > Kunskapsdatabas

Sök:


Kunskapsdatabas är en kategoriserad samling av svar på vanliga frågor (FAQ) och artiklar. Du kan läsa artiklar i denna kategori eller välja en underkategori som du är intresserad av.  

» Underkategorier:

 
Allmänt
Hur lång tid tar det för DNS-ändringar att sprida sig över internet?
Min hemsida/webbmail är nere, vad händer?
E-postkonto
Hur skapar jag autosvar?
Hur många mail per timme kan jag skicka?
Hur byter jag lösenord på e-postkonton?
Admin CMS
Hemsida
Kontaktformulär på min hemsida funkar inte?
Webbkonto
Spärrat konto på grund av obetald faktura
Jag har fått ett meddelande om “Bandwidth limit .."
Vad har jag för backupmöjligheter?
 
 

» Artiklar i denna kategori:

 

Inga artiklar ännu i denna kategori

 

» Topp Kunskapsdatabas artiklar: Visningar
 
» Senaste Kunskapsdatabas artiklar: Datum tillagd
 

 
Powered by Help Desk Software HESK - brought to you by Help Desk Software SysAid