Kunskapsdatabas
Webhotels Support - Coldvision > Coldvision Help desk > Kunskapsdatabas

Sök:


Spärrat konto på grund av obetald faktura

Lösning

Om ert konto är spärrat på grund av en obetalad faktura kommer ni få upp en sida där det står:

"This Account Has Been Suspended"

Detta meddelande kommer upp för alla när de försöker se er hemsida.

Ni bör betala då er faktura ni har fått skickad via mail snarast möjligt. Skulle ni ha tappat bort fakturan så kontakta supporten så skickar vi ut en ny.

 

 
Var den här artikeln till hjälp? ja / nej
Artikelinformation
Artikel ID: 6
Kategori: Webbkonto
Datum tillagd: 2014-10-02 00:03:05
Visningar: 601
Betyg (Röster): Artikel betygsatt 5.0/5.0 (3)

 
« Tillbaka

 
Powered by Help Desk Software HESK - brought to you by Help Desk Software SysAid