Kunskapsdatabas
Webhotels Support - Coldvision > Coldvision Help desk > Kunskapsdatabas

Sök:


Hur byter jag lösenord på e-postkonton?

Lösning

Ni kan byta era lösenord till e-postkontona via Webbmail.

  1. Logga in på Webbmail.
  2. Klicka på "Change Password".
  3. Fyll i fällten med ett nytt lösenord och upprepa detta undertill.
  4. Klicka på knappen "Change Password".

P.S. Titta på mätaren "Styrka" för att se hurpass säkert erat lösenord är, korta lösenord och lösenord som endast är enstaka ord/namn klassas ej som säkra! Använd gärna "Password Generator" för att få fram ett säkert lösenord.

 

 
Var den här artikeln till hjälp? ja / nej
Artikelinformation
Artikel ID: 2
Kategori: E-postkonto
Datum tillagd: 2014-10-01 23:18:12
Visningar: 224
Betyg (Röster): Artikel betygsatt 5.0/5.0 (3)

 
« Tillbaka

 
Powered by Help Desk Software HESK - brought to you by Help Desk Software SysAid