Hur skapar jag autosvar?

Att skapa autosvar kan vara väldigt praktiskt vid exempelvis semestertider.

Du kan ställa in Autosvar för e-post via din webbmail, som varje enskild användare kommer åt via sin webbläsare, till exempel Firefox, Google Chrome, IE. Du loggar in till webbmailen som du hittar på http://dindomän.se/mail , där du alltså byter ut dindomän.se mot din egen domän, alltså det som står efter @ i din mailadress.

1. Logga in i webbmailen enligt ovan.
  2. Klicka på ikonen ”Autosvar”.
  3. Klicka på knappen "Lägg till autosvar".
  4. Fyll i fällten. OBS! Låt Kodning vara utf-8 om du tänkt använda svenska bokstäver.
  5. Välj vilken tid Autosvaret skall vara aktiverat.
  6. Klicka på "Create/Redigera".

Article Details

Article ID:
Category:
Date added:
Views:
Rating (Votes):