Kunskapsdatabas
Webhotels Support - Coldvision > Coldvision Help desk > Kunskapsdatabas

Sök:


Min hemsida/webbmail är nere, vad händer?

Lösning

Om er hemsida och webbmail är nere kan det bero på att vi har driftstörningar och gör allt för att åtgärda felet snarast möjligt.

Ibland kan det vara Server omstart eller temporärt överbelastning: vänta ca 5-10 minuter och allt skall vara normalt igen.

Inom kort kommer en Serverstatus sida som ska finnas på en separat server (facebook).

 

 
Var den här artikeln till hjälp? ja / nej
Artikelinformation
Artikel ID: 5
Kategori: Allmänt
Datum tillagd: 2014-10-01 23:33:25
Visningar: 233
Betyg (Röster): Artikel betygsatt 5.0/5.0 (3)

 
« Tillbaka

 
Powered by Help Desk Software HESK - brought to you by Help Desk Software SysAid