» Kategori: Allmänt  (Tillbaka)

» Artiklar i denna kategori:

Min hemsida/webbmail är nere, vad händer? Artikel betygsatt 5.0/5.0
Om er hemsida och webbmail är nere kan det bero på att vi har driftstörningar och gör allt för att åtgärda felet snarast möjligt. Ibland kan det vara Server ...
Hur lång tid tar det för DNS-ändringar att sprida sig över internet? Artikel betygsatt 5.0/5.0
Det kan ta upp emot 48 timmar. Under den tidsperioden kan besökare till er webbplats i vissa fall fortfarande hamna hos de servrar som domänen pekade mot tidigare (till exempel ert gamla web...