Hur lång tid tar det för DNS-ändringar att sprida sig över internet?

Lösning

Det kan ta upp emot 48 timmar. Under den tidsperioden kan besökare till er webbplats i vissa fall fortfarande hamna hos de servrar som domänen pekade mot tidigare (till exempel ert gamla webbhotell). Detta gäller även för e-post; risken finns att e-post kommer att sporadiskt levereras till de gamla servrarna såväl som den nya destinationen.